Nieuwe Releases week 11

0 reacties

De Pre-Orders van deze week zijn allemaal in de trend van de evenementen die gaande zijn in Warzone Charadon, waar de Death Guard plague company The Harbingers, onder leiding van Typhus, Herald of the Plague God, de forgeworlds van de Adeptus Mechanicus aanvallen. Natuurlijk zijn dit niet de enige twee facties die hier baat bij hebben. Naast de Mechanicus, die versterking hebben gekregen van de Adepta Sororitas, zijn ook de Drukhari (beter bekend als de Dark Eldar) onder begeleiding van Lilith Hesperax de sector aan het plunderen.

Kom meer te weten in de nieuwe box set, Piety And Pain, featuring twee sets aan modellen, een Drukhair Raiding party (onder begeleiding van Lilith Hesperax) en een groep aan sisters, die ook een nieuw model hebben, de Palatine!

Naast deze nieuwe boxset is ook komende zaterdag de nieuwe Drukhari Codex bechikbaar! Niet allen dat, maar ook een aantal extra goodies, zoals Data Cards, nieuwe Dobbelstenen en een compleet nieuwe Combat Patrol die een goede start is en goede toevoeging is aan elk Drukhari leger!

Naast de escapades van de Sisters of Battle en de Drukhair krijgen we ook een nieuw boek, die dieper in gaat op de gebeurtenissen in Warzone Charadon, het nieuwe Book of Rust!

Dit boek bevat, naast meer lore over Warzon Charadon ook missies, Crusade regels, en compleet nieuwe regels voor het nieuwe Armies of Renown systeem, waar de Death Guard, de Mechanicus en de Imperial Knights direct gebruik van kunnen maken! Ook bevat dit boek drie Codex Supplements, namelijk voor Forge World Metalica (nee, niet de band), Imperial Knights House Raven en de Drukhari Cult of Strife!

Ook is er deze week, speciaal voor de Death Guard, een nieuw Crusade boek uit voor het maken van campaigns rondom deze factie!

 

Naast Warhammer 40k zijn er voor de andere games ook nieuwe releases!

Na in december te zijn revealed, zijn de Seraphon van het Starblood Stalkers team ook eindelijk beschikbaar! Met nieuwe regels, kaarten, en 6 miniaturen, zijn de seraphon ook eindelijk van de partij in Warhammer Underworlds!

Ook hebben we deze week meerdere verschillende Halflings (of heb je liever Hobbits?) releases!

De Halflings zijn nu ook weer beter speelbaar in Bloodbowl! Met hun eigen Pitch, Team card pack, en nieuwe dobbelstenen, zijn de Halflings weer helemaal up to date voor het tweede seizoen van Bloodbowl!

Samen met Bloodbowl krijgt ook Middle-Earth nieuwe hobbits! Merry & Pippin hebben nieuwe modellen gekregen! Ze komen overigens ook met het nieuwe model van Treebeard, de Ent! En voor de fans van het Fangorn Forest zijn er ook nieuwe dobbelstenen! Dit is niet de enige Ent, Quickbeam de Ent is nu ook beschikbaar! (alleen van Forgeworld!!!)!

Niet alleen de Good Guys hebben modellen deze week, de easterlings hebben ook nieuwe releases in de vorm van Dragon Cult Acolytes.

Hiernaast zijn er van Black library ook een aantal boeken beschikbaar!

Silent Hunters, van Edoardo Albert, de Blood of the Primarchs Anthology, en Fabius Bile, Manflayer, zijn ook beschikbaar vanaf zaterdag!

Het lijkt er op dat dit alle releases zijn voor de deze week! Tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd
Je hebt je succesvol aangemeld
Dit e-mail is al geregistreerd