De MiniHobby Community! - MiniHobby

De MiniHobby Community!

, by Max van der Wouden, 3 min reading time

Een actieve community is één van de belangrijkste dingen van de hobby. Toen ik in september de deuren van MiniHobby opende, zat ik al vol plannen om de community centraal te zetten in de beleving die ik wil aanbieden.

Een actieve community is datgene waardoor je meer plezier beleefd aan de hobby. Samen maken we het gezelliger, we inspireren elkaar, we helpen elkaar en we spelen met elkaar. Dit is een hobby die veel leuker is als je hem kan delen en dat is ook de grote reden waarom ik de MiniHobby Discord heb opgericht. Een plek waar hobbyisten samen kunnen komen en zo meer plezier kunnen beleven aan deze geweldige hobby.

Sinds het oprichten van de Discord is deze ontzettend hard gegroeid. Met nu al rond de 750 leden staat het als een paal boven water vast dat er animo is naar een gezellige, leuke community. En dat betekend ook dat het tijd wordt voor de volgende stap!

Ik heb veel gebrainstormd, gepraat met velen van jullie en er zijn veel ideën gekomen en gegaan en met trots kan ik zeggen dat het zo ver is!

De MiniHobby Community: voor én door de community.

De MiniHobby community bestaat uit een aantal onderdelen, de belangrijkste daarvan die kennen jullie al: de MiniHobby Discord. Deze groeit gestaag door en elke dag weer verbaas ik me over hoe gezellig druk het is. Er zal op de Discord ook het een en ander gaan veranderen, maar de kern zoals de Discord er nu is, daar zal weinig aan veranderen. Het blijft ouderwets gezellig!

De MiniHobby Community zal op de MiniHobby website zijn eigen deel gaan krijgen waar je allemaal content kan terugvinden zoals:

 • Tutorials (painting, converting of gaming)
 • Battle Reports
 • Unboxing videos
 • Army Showcases
 • Spelerslijst voor anderen in de buurt
 • Evenementen en nog veel meer!

En om de MiniHobby Community te helpen groeien, heb ik jullie hulp nodig! Waar ik naar op zoek ben is mensen die het leuk vinden om content te maken voor de MiniHobby Community. Dus lijkt het jou tof om bijvoorbeeld een tutorial te maken over hoe je drybrushed, om een battlereport te schrijven of heb je ideeën voor andere toffe content? Het is allemaal welkom!

Als je content wilt maken voor de Minihobby Community, dan kan je dit sturen naar community@minihobby.nl. Als je grotere bestanden (bijvoorbeeld meer foto’s) wilt sturen, kan je hiervoor WeTransfer gebruiken.

But wait, there is more!

Omdat er veel vraag is naar het verder ontwikkelen van jullie paint skills, kun je vanaf nu ook je werk insturen om constructieve feedback op terug te krijgen. Je kunt je werk voor feedback insturen door hier te klikken.

De terugkoppeling wordt vervolgens gegeven via Discord in het #PaintFeedback kanaal door MiniHobby Guides geleid door @SirLenz0rlot (Len)  en we zijn nog op zoek naar meer mensen die hierin mee willen helpen :blush:

Je kan via Discord contact opnemen met SirLenz0rlot als je hierin mee wilt helpen 😊

Wil jij het MiniHobby Discord team versterken?

Voor de Discord zijn we nog opzoek naar mensen die willen helpen om de Discord gezellig te houden door een oogje in het zeil te houden, Moderators dus. Concreet houd het in dat je af en toe waar nodig ingrijpt, mensen stuurt naar de juiste kanalen als dat nodig is.

Lijkt dit iets waar jij in mee zou willen helpen? Stuur dan een korte mail naar community@minihobby.nl. Vermeld daarin je Discord gebruikersnaam, eventuele ervaring die je al hebt op dit gebied en een korte motivatie.


Blog posts

© 2024 MiniHobby, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Forgot your password?

  Don't have an account yet?
  Create account