Zaterdag: Black Templar Army Set Pre-order

Zaterdag: Black Templar Army Set Pre-order - MiniHobby

Aanstaande zaterdag is het zover: de pre-order van de nieuwe Black Templar Army set! Deze nieuwe set is tijdelijk te verkrijgen en uiteraard kan je deze met de beste prijs bij MiniHobby kopen.

Speciale uitgaves zoals deze zijn vaak snel uitverkocht, dus zorg dat je er aanstaande zaterdag om 11 uur al bij bent. Ben je toch te laat? Voeg de box dan toe aan je wishlist, dan krijg je een berichtje van ons als we er toch nog meer krijgen (Let op: Je krijgt alleen bericht als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief). 

Qua inhoud is deze box een goede deal en is dit de eerste kans om de nieuwe Black Templar modellen te bemachtigen. In de box vind je de nieuwe Primaris Emperor's Champion, de nieuwe Primaris Marshall en de nieuwe Primaris Crusader squad met 5 initiates, 4 neophytes en een sword brother.

Om het af te maken zit er ook een Redemptor Dreadnought in en natuurlijk ontbreken de nieuwe Codex en de Datacards ook niet. De Codex is een special edition, met de welbekende boxart van vroeger, dus een echte collectors edition!

Aanstaande zaterdag om 11 uur kan je deze geweldige box terugvinden bij de Pre-order collectie. Tot dan!

RELATED ARTICLES