MiniHobby Membership

Als jij MiniHobby een warm hart toe draagt en je wilt graag je steun geven in ruil voor toffe extraatjes, dan is de MiniHobby Members Club iets voor jou!
Er zijn 2 verschillende niveaus van membership, de standaard MiniHobby Membership en de Plus Membership. 

De eerste perk die membership geeft is extra korting: 2,5% voor de standaard members en 5% voor de plus members. Deze korting is te combineren met reguliere aanbiedingen.

Daarnaast zijn er voor beide niveaus ook de volgende perks:

- Gratis verzending vanaf €50 ipv €75.

- Toegang tot een apart discord kanaal, waar jullie mij kunnen helpen met onder andere feedback en waar we samen kunnen sparren over nieuwe ideeën voor de winkel & de community.

- Er is ook een membership pre-order service. Dit houdt in dat jij van te voren kan aangeven wat je graag wilt van de komende pre-order en dat wij dan voor jou je order aanmaken om 11 uur (*). Hierdoor hoef jij niet te stressen dat je om 11 uur vergeet te pre-orderen!

- We gaan ook membership events organiseren, zoals bijvoorbeeld een BBQ in de zomer en Secret Santa.

- Wanneer we een uitverkoop houden, dan krijgen members hier 24 uur eerder toegang tot. Uitverkopen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld oude producten of spullen die het assortiment verlaten, de reguliere weekaanbieding valt hier niet onder.

- We blijven altijd brainstormen over meer perks, want we geven graag terug aan de community!

(*) Wel is het belangrijk om te weten dat dit niet betekend dat producten voor je gereserveerd worden voor de pre-order tijd, wij maken je order pas aan om 11 uur. Ook zullen dingen die in beperkte voorraad beschikbaar zullen zijn (10 items of minder én limited) niet hiervoor in aanmerking komen. Deze service is puur als service bedoeld, niet als voorrang op, dat vinden wij niet eerlijk naar andere klanten.

Wil je MiniHobby Member worden? Klik dan hier en vul het formulier in! 

De membership perks beginnen vanaf 1 april 2024. 

© 2024 MiniHobby, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.